Samarbetspartners

Vi rekommenderar ett besök hos

Period Pack

Som första bussbolag i Sverige erbjuder vi kostnadsfritt mensskydd från Period Pack ombord på våra bussar.

Humlehagen - Konserter

Vid Humlehagen har människor samlats i hundratals år. Den mysiga gläntan prunkar i sommartid med härlig växtlighet i det magiska ljuset. LarssonBuss har i flera år varit partner med Humlehagen när det gäller transporter till och från Örebro.
Gin och Tonic Festival Dylta Bruk

På Gin & Tonic Festival Dylta Bruk möter du destillerierna, bryggerierna och personerna bakom många av de välrenommerade gin och tonics som tagit Sverige och världen med storm. Upptäck hur och varför den klassiska duon fått en renässans på senare år samt botanisera bland spännande gin och intressanta tonics – mitt i den närkiska bruksidyllen! 


 

Löparbussen Buss till löpartävlingar - Lidingöloppet, Rosa Bandet-loppet med flera

 Vi kör dig hela vägen fram och tillbaka, förbi bilköerna och parkerar bussen så nära tävlingscentrum det bara går. Bussfåtöljen är din från den stund du sätter dig i den till det att du kliver av hemma efter genomfört lopp. 

Här kan du ladda på ditt vis, förvara och lämna dina tillhörigheter under loppet. När du är tillbaka efter genomfört lopp kan du njuta av prestationen, äta & dricka, sova och slappna av. Vi kör dig hem tryggt och säkert.

Läs mer och boka